Köpvillkor

Köp- och leveransvillkor

Sedvanlig Faktura
Enkelt och bra. Vi fakturerar dig en sedvanlig Faktura. Betalningsvillkor är 15 dagar netto, efter mottagen leverans. om inte annat överenskommit, alternativt förskottsbetalning.

Betalning med Payson sker enkelt och säkert. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Pris
Alla priser är exklusive moms och frakt. Eventuella Schablon/ startkostnader vid tryck tillkommer och står angivna vid produktbeskrivningarna. Eventuell Enhetsfrakt
på gåvokort tillkommer med 69:- eller 79:-per kort, och står angivna vid Gåvokorts produktbeskrivningar.

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 1-2 dagar utan märkning. Normalt med märkning ca: 2-3 veckor efter godkänt korrektur, kläder 2-5 dagar efter godkänt korrektur. 

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som DHL,UPS,TNT, Schenker paket /brev/bussgods eller med din specificerade leverantör. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt/Enhetsfrakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten. Prissättning sker efter portotabell för brev och paket. Enhetsfrakt är den förbetalda fraktkostnaden för att leverera ut gåvan till mottagarens närmaste utlämningsställe.

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Korrektur & Godkännande
VIP Profil AB tillhandahåller alltid ett digitalt korrektur för godkännande innan produkterna trycks. Godkännande av korrektur är bindande ( Om du är osäker på 1:a skickat korrektur, ställ fråga och /eller begär nytt korrektur ) kan inte reklameras och innefattar även de försäljningsvillkor som presenteras på denna sida. Efter att korrektur har godkänts kan ändringar i beställningen inte genomföras utan att kostnader uppstår.


Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till VIP Profil AB eller transportören och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).